Narin Cinayetinde Savcı Tutanağı

Savcı tutanağına göre, Narin’in ölüm nedeni henüz belirlenemezken, vücudundan 91 örnek alındığı ve bacağında kopma tespit edildiği açıklandı.

Diyarbakır'da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin savcı tutanağı ortaya çıktı. Tutanakta, Narin'in bedeninde kesici veya ateşli silah izine rastlanmadığı ve cesette ciddi çürüme olduğu bilgilerine yer verildi. Ayrıca, Narin’in bacağında kopma tespit edildiği ve ölüm zamanının belirlenemediği belirtildi.

Narin'in Cansız Bedeni Çuval İçinde Bulundu

Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni, 8 Eylül sabahı Eğertutmaz Deresi yakınında bir çuval içinde taşlarla kapatılmış halde bulundu. Bugün köyünde toprağa verilen Narin’in otopsi işlemleri Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirildi.

91 Örnek Alındı

Savcı tutanağına göre, otopsi sırasında Narin’in bedeninden istismar dahil her türlü olası suça yönelik inceleme için toplam 91 örnek alındı. Narin’in bacağında diz kapağından itibaren bir kopma tespit edildiği ve bu kopmanın sebebinin İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak detaylı incelemelerle anlaşılabileceği ifade edildi.

Kesin Ölüm Nedeni Belirlenemedi

Otopsi sırasında yapılan incelemelerde, cesette gözle görülür kesici veya delici alet ya da ateşli silah yaralanmasına rastlanmadığı belirtildi. Ancak cesetteki ileri düzeyde çürüme nedeniyle ölüm zamanına dair net bir bilgi verilemedi. Kesin ölüm nedeninin patolojik çalışmalar ve biyolojik incelemeler sonucunda belirleneceği kaydedildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın