Meclis'te Fahiş GSM Fiyatlarına Tepki Gündemde

Vatandaşların tepkisini çeken GSM operatörlerinin fahiş fiyatlı tarifeleri, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk tarafından Meclis'e taşındı. Faturaların giderek artması, sosyal medyada büyük bir isyan dalgasına yol açtı.

'Dar Gelirliyle Alay Edildi'

Mobil hat kullanıcıları, ödedikleri yüksek ücretlere rağmen internet hızından ve çekim kalitesinden memnun olmadıklarını belirterek tepkilerini dile getirdi. Türk Telekom CEO'su Ümit Önal’ın 'Tarifeler sudan ucuz' şeklindeki açıklaması, dar gelirli vatandaşlar için bir alay gibi algılandı.

Araştırma Komisyonu Talebi

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, 19 milletvekili ile birlikte GSM operatörlerinin fiyat tarifelerinin incelenmesi için bir araştırma önergesi verdi. Önerge, tarifelerin belirlenme kriterlerini, haksız fiyat uygulamalarını ve bu durumun vatandaş üzerindeki etkilerini araştırmayı amaçlıyor.

'Halkımızın Sorunlarına Duyarlıyız'

Önergenin ilk imzacısı Hasan Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Operatör soygununu Meclis gündemine taşıyoruz. Ekonomik krizin faturası halka kesilirken, vatandaş en temel ihtiyaçlarından vazgeçmek zorunda kalıyor" ifadelerini kullandı. Öztürk, 'Halkımız neyden dertliyse biz de ondan dertliyiz. Kimse kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin, biz buradayız!' dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın