Gasilhane'de şaşırtan olay! Ölü canlandı iddiası

Hatay'ın Antakya ilçesinde, bir yıldır mide kanseriyle mücadele eden 60 yaşındaki yabancı uyruklu Necah Abu Hıdır'ın vefatı, gasilhanede yaşanan beklenmedik bir olayla damga vurdu.

SUYLA TEMAS ESNASINDA GÖZLERİ AÇILDI

Gasilhanede yıkama işlemi sırasında, iddiaya göre Necah Abu Hıdır'ın cansız bedeninin suyla teması sonucu gözlerini açması paniğe neden oldu. Olay anında gassal büyük bir korku yaşarken, durumu fark eden aile üyeleri hemen sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerindeki kontrollerin ardından, kadının daha önceden hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze işlemleri tamamlanarak Hıdır, yeniden mezarlık kompleksine götürüldü ve defnedildi.

AW308268_01

OĞLU 'ANNEM 3 KEZ SES ÇIKARDI' DEDİ

Aile, annelerinin gasilhanede canlandığına dair iddialarda bulundu. Hıdır’ın oğlu Ahmed Hakim, annesinin gasilhanede yıkanırken üç kez ses çıkardığını belirtti. "Annem mide kanseriyle bir yıldır savaşıyordu. İki gün önce hastaneye kaldırdık ve 15 saat sonra öldü. Gasılhane işlemleri sırasında annem gözünü açtı ve ses çıkardı. Durumu fark edip ambulans çağırdık," dedi.

AW308268_02

ANNEM 2 KEZ HAYATINI KAYBETTİ

Hıdır’ın diğer oğlu Zafer Hakim ise, "Annemin cenazesini morgdan alırken bedeni sıcaktı. Gözlerini açtıktan sonra 'ah ah' dedi. Bu duruma şahit olan üç kadın vardı. Acile götürüldü ancak yeniden öldüğünü söylediler. Annem gasilhanede canlandı, 2 kez hayatını kaybetti," ifadelerini kullandı.

AW308268_04

 

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın