Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Ağustos Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, Türkiye’nin "Türkiye Yüzyılı" hedeflerine kararlılıkla ilerlediğini ve büyük Türkiye idealini adım adım gerçekleştirdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye’nin "Türkiye Yüzyılı" hedeflerine kararlılıkla ilerlediğini ve büyük ve güçlü Türkiye idealinin adım adım gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Erdoğan, Büyük Zafer'in 102. yıl dönümünü coşku, heyecan ve gururla kutladıklarını vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan zaferin, milletimizin Anadolu’daki varlığını ebediyen tescil ettiğini ifade etti. 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk milletinin esareti kabul etmeyeceğini ve bağımsızlığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini belirten Erdoğan, bu zaferin bugün de Türkiye’ye rehberlik ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin dünden daha güçlü olduğunu ve yarın çok daha güçlü olacağını ifade ederek, dünya genelinde süren çatışma, zulüm ve katliamlara karşı Türkiye'nin tüm imkanlarını seferber ettiğini belirtti. Erdoğan, Türkiye'nin, mazlum milletlere ilham veren İstiklal Harbi ruhuyla, barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya düzenini kurma yolunda kararlılıkla ilerlediğini vurguladı. Mesajında, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anan Erdoğan, şehitlere rahmet, gazilere ise şükran dileklerini ileterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın