Canik Arms, dünya fuarlarında yer alacak

Canik Arms ve bağlı Samsun Yurt Sanayi Grup şirketleri, Eylül ve Ekim aylarında dünya çapında gerçekleşecek savunma sanayi fuarlarında yerini alacak.

Samsun'dan dünyanın bir çok ülkesine savunma sanayinde ön plana çıkan Canik Arms ve Samsun Yurt Sanayi grubu Eylül ve Ekim aylarında çeşitli fuarda yer alacak.

Polonya ve Doğu Avrupa Pazarına Yönelik Stratejiler

MSPO Fuarı’nda CANiK, AEI Systems ve UNIROBOTICS, Polonya ve Doğu Avrupa pazarındaki stratejik konumlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Özellikle Ukrayna-Rusya savaşının etkisiyle bölgedeki savunma harcamalarının arttığı belirtiliyor.

VENOM LR ve TRAKON Serisi Ürünler

CANiK’in üretimindeki düşük geri tepmeli 30x113 mm VENOM LR topu ve UNIROBOTICS tarafından geliştirilen TRAKON serisi Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS), fuarda dikkat çekti. Bu ürünler, kara ve deniz platformlarında yüksek mobilite ve vuruş gücü sağlıyor.

Gelecek Dönemdeki Fuarlar

CANiK ve SYS Grup şirketleri, MSPO’nun ardından sırasıyla Avustralya’daki LAND FORCES (11-13 Eylül), Birleşik Krallık’taki DVD (18-19 Eylül) ve Azerbaycan’daki ADEX fuarlarına katılacak. Bu etkinliklerle stratejik pazarlardaki varlıklarını güçlendirmeyi amaçlıyorlar.

CANiK Genel Müdürü’nden Açıklama

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, "VENOM LR ve TRAKON serisi ürünlerimiz, sadece bugünün değil, geleceğin savunma ihtiyaçlarını karşılayacak teknolojiler sunuyor" dedi. Aral, bu ürünlerin operasyonel kapasiteleri artırarak güvenlik stratejilerini daha etkin hale getirdiğini belirtti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın